THE GREATEST GUIDE TO خواص عناب در طب سنتی

The Greatest Guide To خواص عناب در طب سنتی

The Greatest Guide To خواص عناب در طب سنتی

Blog Article

تااین‌جا دائما از خواص عناب تعریف کردیم. اما آیا این میوه، عوارضی هم دارد؟ در واقع، عناب به خودیه خود عوارضی ندارد. اما ممکن است برای افرادی که در حال مصرف دارو هستند عارضه ایجاد کند.

پیشنهاد میکنیم برای آشنایی با انواع چربی خون به مقاله مربوطه مراجعه نمایید.

عناب‌ها اندازه‌ها و شکل‌های مختلفی دارند که به نوع آن بستگی دارد. قطر هر میوه حدود ۳ تا ۶ سانتی‌متر است. میوه‌ها ابتدا پوسته سبزی دارند اما به‌مرور و هر چه خشک‌تر می‌شوند رنگ‌شان به سرخ تیره تغییر می‌یابد و نهایتا رطوبتش کاهش یافته و مانند خرمای خشک چرکیده می‌شود.

عناب می‌تواند به فرایند هضم بهتر غذا کمک کند ، عناب به نرم شدن و حجیم شدن مدفوع شما کمک می‌کند و خطرات ناشی از زخم معده، آسیب و باکتری‌های مضری که ممکن است در روده شما وجود داشته باشد کاهش می‌دهد.

شربت با طعم عناب و چای عناب کیسه ای به طور گسترده در چین و کره مصرف می‌شود.

همچنین عناب، عملکرد برخی دارو‌ها مثل فنیتوین، فنوباربیتون و کاربامازپین که دارو‌های ضدتشنج به حساب می‌آیند را تشدید می‌کند و ممکن است برای شخص بیمار خطرناک باشد.

می‌توانید از عناب به عنوان چای و دمنوش استفاده کنید. به این صورت که میوه‌های ترک‌خورده عناب را مانند چای معمولی دم کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

یکی دیگر از خواص عناب خشک تقویت عضلات ورزشکاران است. ازآنجایی‌که مردان ورزشکار، برای کاهش درصد چربی بدن و حفظ عضلات خود نیاز به تقویت ماهیچه دارند، عناب بهترین گزینه برای این کار است. استفاده از دم‌کرده عناب یا عناب خشک علاوه بر تقویت عضلات و ماهیچه‌ها و کاهش چربی بدن، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

بنابراین اگر هر یک از این داروها را مصرف می‌کنید، بهتر است قبل از افزودن عناب به رژیم غذایی خود حتماً با پزشکتان مشورت کنید.

عناب همچنین دندان‌ها را در برابر پوسیدگی مقاوم می‌سازد. چای عناب دارای مهمترین خواص عناب خشک ماده ضد سرطانی است و همچنین  باعث ترمیم بافت‌های آسیب دیده و تقویت عضلات می‌شود.

عناب معمولاً در فراورده‌های غذایی استفاده می‌شود. هیچ‌گونه اطلاعات معتبری در رابطه با بی‌خطر بودن استفاده دارویی از عناب در دوران بارداری و شیردهی وجود ندارد.

عناب می‌تواند از بسیاری از امراض به ویژه بیماری‌های کبدی جلوگیری کند. اگر علاقمندید درباره خاصیت عناب برای کبد چرب اطلاعات مفیدی کسب نمایید با دلفین همراه شوید.

این در حالی است که از گذشته‌های دور اقوام باستانی مانند چینی‌ها و ایرانیان به طور گسترده‌ای از عناب در خوراک خود استفاده می‌کرده‌اند. اگر می‌خواهید به خواص جادویی این میوه پی ببرید و آن را بیشتر بشناسید، این مقاله را از دست ندهید.

همچنین به خاطر پتاسیم بالا و سدیم کم، رگ‌های خونی را شل کرده و به کنترل فشار خون کمک می‌کند.

Report this page